Snel en gemakkelijk

Snel en gemakkelijk


 

Jeroen1


Snel en gemakkelijk

Wilt u weten hoe u uw organisatie en producten nog beter kunt laten aansluiten op uw klant of heeft u andere ondersteuning nodig? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om te kijken wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen. Ik ben te bereiken via 06 53235092.

 

Mijn naam is Jeroen Groenewegen. Na mijn studie Commerciële Economie aan de Haagse Hogeschool en Bedrijfskunde (Marketing Management) aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam heb ik internationale marketingfuncties bij verschillende organisaties vervuld.

 

De laatste jaren reisde ik voor de sierteeltsector (Bloemenbureau Holland) door Europa om in tal van landen de Nederlandse bloemen en planten een top of mind positie te geven bij zowel de detailhandel als de consument.

 

De schakels in de keten (productie, groothandel, detailhandel) ken ik en ik weet hoe met ze om te gaan. En ook online marketing is bekend terrein voor mij. Ik was verantwoordelijk voor de bouw van retailplatform op internet waarbij momenteel duizenden retailers zijn aangesloten.

 

Mijn voornaamste les?: “Het allerbelangrijkste is om vanuit de klant/shopper te denken en te opereren. Daar liggen nog enorme kansen voor het bedrijfsleven. Wie kan denken zoals zijn klant denkt, heeft de toekomst!”

» » Snel en gemakkelijk
On 10 mei 2013